Keitä olemme?

Perustajat

Sasu Liuhanen

Sasu Liuhanen on Vuoroxin idean isä ja alulle saattaja. Anestesialääkärin ja tietojenkäsittelytieteilijän kokemuksella syntynyt järjestelmä on vastaus terveydenhuollon työvuorosuunnittelun haasteisiin, joiden syvällinen ymmärrys lähtee omakohtaisista kokemuksista. Sasun verkostojen avulla Vuoroxia on kehitetty jo ensimmäisestä prototyypistä lähtien tiiviissä yhteistyössä tulevien käyttäjien kanssa.

Tuomo Peltola

Tuomo Peltola on tehnyt pitkän uran lääkintälaitteiden myynnin ja markkinoinnin parissa. Tuomo on suorittanut sekä sairaanhoitajan että MBA -tutkinnon, joten työskentely terveysteknologian myynti- ja markkinointityössä on ollut varsin luontevaa. Sairaalat, ja terveydenhuolto ylipäätänsä, ovat aluetta, jossa hänen osaamisensa pääsee parhaiten esille. Tuomo tunnetaan ratkaisukeskeisenä ja projektilähtöisenä apuna Suomen sairaaloissa.

Joonas Ollila

Joonas on optimoinnin ammattilainen ja veti aiemmin alan konsultointiyritystä. Hän on työskennellyt sekä työvuorosuunnittelijana että suunnitteluprosessin automatisoinnin parissa. Myynnin, yritysjohtamisen, matematiikan ja työvuorosuunnittelun osaamisen avulla hän vie Vuoroxin tarinaa seuraavalle tasolle.

Tiimimme

Jonathan Cremieux

Jonathan Cremieux on toiminut ohjelmistokehittäjän tehtävissä viimeisen viidentoista vuoden ajan. Jonathanilla on kokemusta myös yrittäjänä työskentelemisestä ja tuo tiimiimme vahvan ymmärryksen tuotekehityksestä. Jonathan työskentelee teknologian ja strategian risteyksessä, muuttaakseen visiomme korkalaatuiseksi lopputulokseksi.

Frida Hartman

Frida Hartman on mediatekniikan ja tekniikan maisteriopiskelija, jolla on koulutustausta myös tekoälyn puolelta. Hän rakastaa ihmisten auttamista ja todellisten ongelmien ratkaisemista tekniikan avulla. Frida suhtautuu intohimoisesti tasa-arvoon ja uskoo, että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus elää hyvää ja onnellista elämää ja että tekoälyä voidaan käyttää tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Tomasz Darmetko

Tomasz Darmetko on laajan työkokemuksen omaava ohjelmistokehittäjä. Tom on aikaisemmin työskennellyt mm. harjoittelujaksojen suunnittelun ja optimoinnin parissa. Tom kykenee nopeaan ohjelmistonkoheittämiseen ja ongelmanratkaisuun monipuolisesti.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää terveydenhuollon työvuorosuunnittelun ratkaisuista