Miksi terveydenhuollon työvuorosuunnittelu kannattaa SaaS (Software as a Service) -palveluna?

Lue lisää, miten pilvipalveluperusteinen työvuorosuunnittelu helpottaa asioiden hoitamista terveydenhuollon työvuorosuunnittelun yhteydessä

Olemme tottuneet siihen, että kaikki tarvittava tieto kulkee mukana matkapuhelimessa. Löydät omasta puhelimestasi pankin, kuntosalin, autovuokraamon, ravintolat ja kartat. Pystyt omalla puhelimella asioimaan lastesi koulun kanssa ja asiointi harrastuspaikkoihin on usein helppoa erillisen sovelluksen kautta. Terveydenhuollon työvuorosuunnitelmat ovat kuitenkin työpaikan tietokoneella. Eikö olisi hienoa, jos työvuorosuunnitelmiin pääseminen olisi helppoa ja nopeaa omalla matkapuhelimellasi?

SaaS-palvelu helpottaa terveydenhuollon työvuorosuunnitelmien tekemistä

SaaS-palvelu (Software as a Service) tarkoittaa palvelua, jossa palveluntarjoaja ylläpitää palvelun käyttämiseen tarkoitetut ohjelmistot itsellään ja palvelun käyttäjä vain maksaa palvelun käyttöoikeudesta. SaaS-palvelun avulla mahdollistetaan tuotteen käyttäminen matalalla kynnyksellä.

Työvuorosuunnitelmat sairaaloissa tehdään usein työpaikan verkkoon asennetulla erillisellä ohjelmistolla. Ohjelmiston käyttämiseen vaaditaan pääsy työpaikan tietokoneelle, jossa voidaan asettaa omia työvuorotoiveita tai tarkastella alustavia työvuorosuunnitelmia. Valitettavan usein sairaaloiden työvuorosuunnittelu ei mahdollista mobiilikäyttöä tai ainakaan kokonaisvaltaista työvuorosuunnittelua pilvipalvelun avulla. SaaS-palvelun käytöstä työvuorosuunnittelussa on kuitenkin lukuisia erilaisia hyötyjä.

Neljä syytä, miten SaaS-palvelun käyttöönotto auttaa terveydenhuollon työvuorosuunnittelussa

1. SaaS-palvelu toimii siellä missä matkapuhelimesi

SaaS-palvelun avulla toteutettu terveydenhuollon työvuorosuunnittelu on aina käytettävissä. Pilvipalvelun avulla työntekijät eivät ole sidottuja merkitsemään työvuorotoiveitaan työpaikan tietokoneella. Voit syöttää toiveesi omalla matkapuhelimella ja valmiit työvuorosuunnitelmat kulkevat aina mukanasi. SaaS-palvelun avulla työntekijät voivat syöttää omat työvuorotoiveet myös lomien aikana ja ennen työhönpaluuta on nopea tarkistaa ensimmäisen työvuoron aika ja paikka.

2. SaaS-palveluna toimivan työvuorosuunnittelun käyttöönottaminen on helppoa

Valittaessa käyttöön SaaS-perusteinen työvuorosuunnittelu, sen käyttäminen on nopeaa ja helppoa. Ilman erillisiä organisaation tietokoneelle asennettavia ohjelmistoja, on työvuorosuunnittelu pilvipalveluna mahdollista ottaa käyttöön pienessäkin yksikössä. Kaiken käyttöönottamiseen liittyvän henkilöstöhallinnan tai organisaatioon liittyvien suunnittelumääritysten lisääminen on helppoa internetin välityksellä.

3. SaaS-palvelun budjetointi on helppoa ja tarkkaa

Kun terveydenhuollon työvuorosuunnittelu otetaan käyttöön SaaS-palveluna, on sen budjetointi tarkkaa ja yksinkertaista. Kuukausiperusteinen hinnoittelu mahdollistaa selkeän mallin, jolla tarkka vuosikustannus on mahdollista laskea. Käyttöönottamisen yhteydessä ei synny erillisiä piilokuluja asennustöistä ja siten SaaS-ohjelmiston käyttäminen on mahdollista myös hyvinkin pienissä yksiköissä.

4. SaaS-palvelut ovat joustava mahdollisuus työvuorosuunnittelun kehittämiseen

Valittaessa käyttöön SaaS-pohjainen terveydenhuollon työvuorosuunnittelu on joustavuus yksi suurimmista eduista perinteisiin ohjelmistoihin verrattuna. Tuotteen käyttämisestä maksetaan kuukausiperusteista maksua ja tuotetta on mahdollista kokeilla riskittömästi. Mikäli et ole tyytyväinen palveluun tai organisaation työvuorosuunnittelussa tapahtuu muutoksia, on SaaS-palvelu mahdollista purkaa nopealla aikataululla. Nopeaa, helppoa ja riskitöntä.

Vuorox on SaaS-perusteinen työvuorosuunnitteluohjelmisto sosiaali- ja terveydenhuoltoon

Vuorox on SaaS-palvelu terveydenhuollon työvuorosuunnitteluun. Vuorox mahdollistaa syväoppivan tekoälyn tuomat ratkaisut kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköille koosta riippumatta. Ratkaisun avulla voidaan poistaa ihmisten työaika työvuorosuunnittelusta lähes kokonaan. SaaS-palveluna toimitettava Vuorox mahdollistaakin tuotteen käyttämisen, vaikka olemassa olevan järjestelmän tukena. Nopea ja yksinkertainen käyttöönotto mahdollistaa manuaalisen työn poistamisen, tekoälyn saavuttamien lyömättömien tulosten hyödyntämisen ja kustannusten säästämisen kaiken kokoisissa yksiköissä.

Lue lisää, miksi Vuorox on täydellinen valinta sosiaali- ja terveysalan työvuorosuunnitteluun