TARINAMME

Jos tekoäly voittaa maailman parhaat pelaajat perinteisissä lautapeleissä, joissa ihmiskunnalla on vuosituhantiset perinteet, miksei se voittaisi ihmisiä myös haastavassa työvuorosuunnittelussa?

Sasu Liuhanen
Go peli työvuorosuunnittelu

Anestesialääkärinä toimiessaan Sasu huomasi, ettei sairaaloiden työvuorosuunnittelu ollut helppoa tai ongelmatonta. Haastavat olosuhteet ja vaativa työympäristö loivat kolmivuorosuunnittelulle haasteita, joita työvuorosuunnittelijat joutuivat selvittämään manuaalisesti. Työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen oli jatkuvasti esillä. Sasu alkoi kehittää järjestelmää, joka toisi aivan uudenlaiset mahdollisuudet työvuorosuunnitteluun.

Usean vuoden työn tuloksena syntyi Vuorox – tekoälyyn perustuva, automaattinen ja oppiva työvuorosuunnitteluohjelma. Sasu kasasi ympärilleen tiimin, joka lähtisi viemään valmista tuotetta terveydenhuoltoon. Näin syntyi Plain Complex Oy.

Nyt viemme Vuoroxia terveydenhuoltoon ratkaisemaan pitkäaikaista haastetta saavuttaa täydelliset työvuorosuunnitelmat. Tuomme sekä tehokkuutta että inhimillistä lähestymistä täydellisiin työvuoroihin. Lopputuloksena arvostamme tyytyväistä hoitohenkilökuntaa ja organisaatiota sekä vaativan kolmivuorotyön sovittamista perheen ja harrastusten kanssa hyvin yhteen.

Vuoroxin avulla saavutetaan ihmisläheinen ja toimiva työvuorosuunnitelma, jolla on merkitystä!