Miksi vuorox?

Vuorox terveydenhuollon työvuorosuunnittelu

Vuorox on syväoppivaan tekoälyyn perustuva älykäs ja oppiva työvuorosuunnittelija, jolla voidaan tehdä sosiaali- ja terveydenhuollon työvuorolistat muutamassa minuutissa.

Vuorox on luotettava, tasapuolinen ja aikaisemmat haasteet ratkaiseva automaattinen työvuorosuunnittelija, joka tuo huomattavia kustannussäästöjä huomioimalla sekä työntekijöiden työhyvinvoinnin että työvuorojen optimaalisen jaon käytössä olevat resurssit huomioiden.

Valitsemalla Vuoroxin käyttöösi saat varmistettua työntekijöiden työhyvinvoinnin ja mahdollistat entistä laadukkaimpien työvuorolistojen käyttämisen terveydenhuollon vaativassa työvuorosuunnitellussa. Toteutamme työvuorolistat, johon ovat tyytyväisiä sekä työntekijät että organisaatio.

Shiftlify on tekoälyyn perustuva työvuorosuunnitteluohjelmisto terveydenhuoltoon

Automaattiset työvuorolistat

Vuoroxin avulla saat luotua automaattiset työvuorolistat haastaviin terveydenhuollon olosuhteisiin

Shiftlify terveydenhuollon työvuorosuunnittelussa syväoppiminen

Syväoppivan tekoälyn hyödyt

Vuorox ottaa käyttöön syväoppivan tekoälyn hyödyt tuottamalla lyömättömiä tuloksia murto-osassa aikaa verrattuna nykyisiin järjestelmiin

Laadukkaat työvuorosuunnitelmat terveydenhuoltoon

Säästää aikaa ja kustannuksia

Vuorox poistaa manuaalisen työn tarpeen työvuorolistojen suunnittelussa ja vähentää kustannuksia tuoden samalla lisäarvoa loppukäyttäjille

Shiftlify työvuorosuunnittelu terveydenhuollossa

Huomioi kaiken tarvittavan

Vuorox tekee työvuorolistat ottaen samalla huomioon yksikön vaatimukset, työntekijöiden toiveet ja lainsäädännön

Työvuorolistat, joilla on merkitystä

Täydellisten työvuorolistojen tekeminen on ollut haaste, jota on pyritty ratkaisemaan jo vuosien ajan. Organisaatioissa käytetään useita työpäiviä työvuorolistojen suunnittelemiseen. Työ on haastavaa ja aikaavievää. On selvää, että kysymyksessä on ongelma, minkä ratkaisussa voittavat kaikki.

Vuorox on syväoppivaan tekoälyyn perustuva työvuorosuunnitteluohjelmisto sosiaali- ja terveydenhuollon työvuorolistan tekemiseksi. Aikaisemmista laskentaan perustuvista optimoinneista poiketen, Vuorox kykenee ratkaisemaan haasteen täysin ennennäkemättömällä tavalla. Tavalla, johon ovat tyytyväisiä sekä työntekijät että organisaatiot. 

Vuoroxin avulla täydelliset työvuorolistat on mahdollista saavuttaa muutamassa minuutissa!

Ota yhteyttä ja kerromme lisää ratkaisustamme toteuttaa terveydenhuollon työvuorolistat

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme mielellämme lisää!