Keitä olemme?

Perustajat

Sasu Liuhanen

Sasu Liuhanen on Vuoroxin idean isä ja alulle saattaja. Anestesialääkärin ja tietojenkäsittelytieteilijän kokemuksella syntynyt järjestelmä on vastaus terveydenhuollon työvuorosuunnittelun haasteisiin, joiden syvällinen ymmärrys lähtee omakohtaisista kokemuksista. Sasun verkostojen avulla Vuoroxia on kehitetty jo ensimmäisestä prototyypistä lähtien tiiviissä yhteistyössä tulevien käyttäjien kanssa.

Tuomo Peltola

Tuomo Peltola on tehnyt pitkän uran lääkintälaitteiden myynnin ja markkinoinnin parissa. Tuomo on suorittanut sekä sairaanhoitajan että MBA -tutkinnon, joten työskentely terveysteknologian myynti- ja markkinointityössä on ollut varsin luontevaa. Sairaalat, ja terveydenhuolto ylipäätänsä, ovat aluetta, jossa hänen osaamisensa pääsee parhaiten esille. Tuomo tunnetaan ratkaisukeskeisenä ja projektilähtöisenä apuna Suomen sairaaloissa.

Tiimimme

Jonathan Cremieux

Jonathan Cremieux on toiminut ohjelmistokehittäjän tehtävissä viimeisen viidentoista vuoden ajan. Jonathanilla on kokemusta myös yrittäjänä työskentelemisestä ja tuo tiimiimme vahvan ymmärryksen tuotekehityksestä. Jonathan työskentelee teknologian ja strategian risteyksessä, muuttaakseen visiomme korkalaatuiseksi lopputulokseksi.

Roy Salazar

Roy Salazar on suunnittelija ja ohjelmistokehittäjä, jolla on intohimonaan löytää ratkaisuita eri toimialoilla kohdattuihin ongelmiin. Ratkaisuina Roy haluaa tehdä tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia. Tuotteen käyttäjien tyytyväisyys on asia, mikä ajaa Royta eteenpäin työskentelyssään.

Frida Hartman

Frida Hartman on mediatekniikan ja tekniikan maisteriopiskelija, jolla on koulutustausta myös tekoälyn puolelta. Hän rakastaa ihmisten auttamista ja todellisten ongelmien ratkaisemista tekniikan avulla. Frida suhtautuu intohimoisesti tasa-arvoon ja uskoo, että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus elää hyvää ja onnellista elämää ja että tekoälyä voidaan käyttää tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää terveydenhuollon työvuorosuunnittelun ratkaisuista